úterý 9. března 2010

Surfování...

Překvapivě se včera ozval Petr č. 2 (to je ten, co objevil můj blog a potkal se se mnou na jihu v Blenheimu), že prej denska nepracuje. Tak sem ho i s dalším českým spolubydlou vyzvedl v Hastings (město 20km jižně) a jeli sme na pláž v Te Awanga. Dnešní vlny měli max. metr a půl a končili blízko místa, kde sme zaparkovali. Takže to dneska nebylo tak vo držku jak včera. To sem se vlastně ani nepochlubil - nejspíš o prkno sem si narazil nos ;) Stejně to dneska odnesly moje kolena, který vlna pěkně potahala po štěrku... 0:1
Dneska už sem nebyl největší looser - Petrovi to šlo o fous míň než mě, ale Kamil  - tak ten do vody ani nevlez ;) Takže jen hlídal auto a fotil - bohužel žádná fotka dnes nebude, protože moje karta z foťáku zůstala v noťasu. Chjo. A to mi to dneska celkem šlo - vleže. Konečně sem z prkna furt nesjížděl a párkrát se zkusil i nadzvednout, ale na nohy sem se nedostal. Aspoň jednu vlnu sem si chytil na bodyboardu, takže 1:1. Sice dneska nebyla taková kosa, ale tentokrát sem sdílel neoprén s Petrem, takže mi zůstal jen ten s rozbitým zipem. Po min. 5 minutách čekání na vlnu sem to vzdal a šel se zahřát. Petr se šel ještě chvíli plácat do vody, ale ne na dlouho.

Vodu sme opustili a šli se projít na blízký vrchol Te Mata Peak. Škoda, že nám počasí opět nepřeje - lehce mrholí, či je minimálně pod mrakem, takže z výhledů máme tak polovinu. Ale taky dobrý. Jen tu kešku tam sem ani po čtvrt hodině hledání neobjevil :( Dneska vařila Garyho máma, protože on s Rosemary odjeli už brzo ráno do Aucklandu. Gary má zítra operaci totiž, takže sme min. do konce týdne bez nich.

tak mi zrovna Petr poslal aspoň tuto fotečku ;) enjoy

Žádné komentáře:

Okomentovat