úterý 2. února 2010

Výlet do Kaweka Forest Park

Kvůli hnusnýmu počasí sme náš výlet k horkým pramenům v Kaweka odložili až na dnešek. Vyrazili sme už po osmé ráno od Petrova hostelu a vydali se na klikatou cestu. Sesuvy půdy až do půli asfalty na několika místech nás mělo lehce varovat před možnými komplikacemi na posledních ~20ti kilometrech nezpevněné cesty. Tam sme se nakonec dostali jen do půlky, kde sme přijeli k brodu, kterej nešel projet ani traktorem (se kterým uvíznul nějakej kiwík na druhé straně-prej má ale jídla dost ;) natož tak to zkoušet Micinkou....
Co teď? Naštěstí sem s sebou měl knížku svých domácích s jednodenníma trekama v Hawks Bay, takže sme na zpáteční cestě podnikli 3 menší procházky buší a jeden výšlap. Škoda jen, že skoro pořád pršelo a hlavně nic nebylo vidět přes všudypřítomnou mlhu. I tak sme si túru docela užili. V 5 odpo sme se vrátili do auta - celkem unavení, celý durch mokří * ale spokojení . A rozhodnutí , že se sem za lepšího počasí ještě určitě vrátíme!

---------------------------------------------------------------
* zase se většina cest proměnila v potůčky místy i po kolena hluboký - to by se ti Káťo líbilo :P

Petr brodí...

2 komentáře:

  1. Mile mě překvapilo,že jsme se opravdu brzy dočkali dalšího blogu.Jen tak dál!Jen mě překvapuje,že Tě nikdo neznámkuje.Já bych Ti na všechno dala 1*.Moc pozdravuje a děkuje mamina.

    OdpovědětVymazat
  2. znamkovani brzo oddelam, az si na to vzpomenu... vsak sem psal, ze budu psal denne ;) toz cau

    OdpovědětVymazat